duminică, 17 februarie 2019

Publicat la 2/17/2019 12:24:00 p.m. de Anonim

Constantin Șovăială: Bugetul este clădit pe o mare minciună!



Scopul PNL este apărarea intereselor românilor, nu respingerea inițiativelor PSD din motive politice, a declarat deputatul Constantin Șovăială, secretarul general al organizației județene PNL Sibiu.

Acesta a explicat de ce parlamentarii liberali au votat împotriva bugetului de stat. "Bugetul pe 2019 e clădit pe o mare minciună: execuția bugetară a anului trecut. Este un buget cârpit, făcut de niște șmecheri", susține Șovăială.
Deputatul PNL de Sibiu i-a îndemnat încă o dată pe social-democrați să treacă peste orgolii și să susțină proiectele importante pentru județul Sibiu, printre care se numără și finanțarea lucrărilor la centura Mediașului. "Fiindcă realitatea este simplă: PSD este la putere, controlează un guvern, iar din acel guvern face parte și liderul de Sibiu al social-democraților. Nu există niciun fel de scuză pentru a nu ajuta Sibiul, la fel cum nu există scuză dacă nu fac ceea ce au spus că fac", a punctat acesta.
Liberalul a ținut să răspundă atacurilor la persoană lansate de PSD Sibiu la adresa sa. "Nu cred că faptul că am fost eu UTC-ist îi împiedică pe ei să aibă rezultate la guvernare și să facă lucruri bune pentru sibieni. PSD Sibiu uită că majoritatea celor din generația mea au avut carnet de membru PCR și au activat, în funcție de vârstă, în structuri precum UTC, au fost pionieri și așa mai departe. Oricât  și-ar dori PSD asta, oamenii de vârsta mea, mai ales cei care au fost corecți, nu au făcut poliție politică și nu au colaborat cu securitatea, nu pot să dispară pur și simplu. În ce mă privește, cu toată modestia, am trecut prin școli numai cu rezultate bune și foarte bune. Nu am avansat, spre deosebire de unii pesediști de astăzi, cu ajutorul partidului, ci pe baza pregătirii mele", a mai menționat Constantin Șovăială.
    Trimite prin e-mail