joi, 17 ianuarie 2019

Publicat la 1/17/2019 11:48:00 a.m. de Redacţie

Regim criminal



Crima de la Mediaș arată din nou natura profund infracțională și anti-națională a guvernării PSD-ALDE, consideră deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

„De peste doi ani de zile, PNL, USR și un număr mare de români atrag atenția cu privire la natura infracțională a acestei guvernări, care, în cel mai clar și transparent mod cu putință, se preocupă doar de interesele hoților și criminalilor. Principala preocupare a guvernării - să scape infractorii de pușcărie, pe Dragnea inclusiv. Acestă guvernare, condusă de un condamnat și de marionetele sale agățate în geam la Palatul Victoria este îndreptată împotriva românilor, a ordinii publice și a statului de drept. Această guvernare confiscată de interesele crimei organizate a ieșit de mult timp din cadrul constituțional și nu mai are nicio legitimitate în a reprezenta România și instituțiile sale. Cum ar putea convinge Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Tudorel Toader că apără interesul european pe durata președinției UE când toate dovezile conduc spre concluzia că apară doar interesele infractorilor? Favorizarea infractorului este adevăratul program de guvernare PSD-ALDE“, susține Turcan.

Soluție proastă

Recursul compensatoriu arată incapacitatea statului de a rezolva problemele din închisori, a mai apreciat liderul liberalilor sibieni. „În loc să rezolve problemele din penitenciare legate de spațiile improprii, personalul insuficient și igiena precară, Guvernul a preferat să elibereze în ultimul an peste 13.000 de deținuți, care, conform statisticilor, în peste 80% dintre cazuri vor recidiva. În loc să-i ajute să se integreze în societate după executarea pedepselor, statul a devenit complice la crimă. Se impune de urgență ca deținuții care au comis infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de prevederile privind regimul compensatoriu”, a declarat deputatul PNL de Sibiu.

    Trimite prin e-mail