joi, 20 decembrie 2018

Publicat la 12/20/2018 05:32:00 p.m. de Anonim

Daruri pentru vârstnici


Două sute de vârstnici din satele aflate în jurul Mediașului au primit câte un pachet cu alimente, dulciuri, cozonac și fructe, datorită campaniei „Moș Crăciun pentru bunicii noștri“.



Inițiativa i-a aparținut profesorului Casandra Irimie, alături de elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș. „În cadrul campaniei «Moș Crăciun pentru bunicii noștri», am reușit să aducem o bucurie unui număr de 200 vârstnici din comunele și satele învecinate Mediașului. Este vorba despre: Alma Dumbrăveni, Șmig, Giacăș, Micăsasa, Țapu, Chesler, Valea Viilor, Motiș, Axente Sever, Agârbiciu, Șoala, Târnava și Zlagna. Fiecare bunic a primit un pachet cu alimente, ceva dulce, fructe și cozonac”, a explicat Casandra Irimie.


Cursanții postlicealei au pregătit zeci de pachete de Crăciun și pentru alte campanii sau persoane aflate în dificultate. „Elevii școlii noastre au fost trimișii lui Moș Nicolae pentru micuții de la Grădinița nr. 5. De asemenea, am reușit să aducem o bucurie unei familii cu cinci copilași din satul Fofeldea. Această familie a rămas fără locuință, care a ars cu tot ce era în interior. Aceștia au primit de la noi hăinuțe, încălțăminte, alimente, dulciuri și jucării. Am reușit, de asemenea, să ne mobilizăm și am participat și la alte campanii organizate în Mediaș. Vreau să mulțumesc din suflet elevilor școlii noastre pentru implicare, bunătate și motivație. Fără ei, nu ar fi fost posibil nimic. De asemenea, vreau să aduc mulțumiri și celor care au crezut în campania noastră și ne-au ajutat, sponsorilor care au fost alături de noi”, a mai spus profesoara. (A.P.)
    Trimite prin e-mail