vineri, 7 decembrie 2018

Publicat la 12/07/2018 01:15:00 p.m. de Anonim

Bătălia pentru play-off continuă!


Gaz Metan a remizat cu Viitorul și a pierdut la limită cu FCSB.


Formația lui Mihai Teja a obținut un punct din ultimele două confruntări. Alb-negrii au remizat, scor 2-2, cu Viitorul și au pierdut cu 2-1 partida cu FCSB. În ambele confruntări, gruparea de pe Târnava Mare a evoluat mai bine de o repriză cu un om mai puțin pe teren.

Remiză în inferioritate

Viitorul a avut prima ocazie a partidei de la Mediaș, dar lovitura de cap a lui Luchin a trecut pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca. Gaz Metan a deschis scorul în minutul 25, atunci când același Luchin a trimis cu capul în propria poartă. Oaspeții au egalat după doar șase minute. Drăguș a marcat simplu, după o acțiune pe partea stângă a formației sale. În minutul 38, Marius Constantin a fost eliminat foarte ușor de centralul Cătălin Popa după un contact cu Luchin. La aceeași fază, Romeo Roberto marcase superb, însă reușita a fost anulată. Cu un om în plus, Viitorul a forțat desprinderea și a reușit să marcheze în minutul 74. Lyes Houri l-a învins pe Pleșca printr-un șut din interiorul careului de 16 metri. Gaz Metan nu a renunțat însă la luptă, iar cu un minut înainte de final Yazalde Gomes a marcat cu capul din apropiere, după o deviere foarte bună a lui Darius Olaru în urma unei lovituri de colț. 

Eșec la limită

La sfârșitul săptămâni trecute, Gaz Metan a pierdut la limită partida cu FCSB. Alb-negrii au început bine partida de la Pitești și au avut două ocazii în primele 10 minute. Mai întâi, în minutul 5, Darius Olaru preluat o minge pe piept la marginea careului de 16 metri și a șutat peste poarta lui Bălgrădean. Peste alte trei minute, portarul FCSB-ului a prins șutul din unghi al lui Fofana Boubacar. Cu șapte minute înainte de pauză, Antoni Ivanov a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. FCSB a marcat peste doar trei minute, prin Denis Man, care l-a învins pe Răzvan Pleșca cu un șut din voleu. FCSB și-a dublat avantajul imediat după pauză. În minutul 52, Marius Constantin l-a faultat în careu pe Florin Tănase, iar acesta a transformat lovitura de pedeapsă. Gaz Metan a redus din diferență în minutul 63, atunci când Carlos Fortes a marcat din careu după o pasă a lui Darius Olaru. În minutul 68, FCSB a rămas și ea în zece oameni, după ce Olimpiu Moruțan a văzut cartonașul roșul în urma unei intrări cu talpa la Marius Constantin. Formația gazdă a avut apoi de două ori șansa de a face 3-1 prin același jucător. Tănase a scăpat singur cu Pleșca în două rânduri, însă prima dată scărița acestuia a ocolit poarta, iar a doua oară portarul alb-negrilor a fost la post. Gazul putea salva un punct la ultima fază a meciului, dar șutul lui Iulian Cristea a trecut pe lângă poarta lui Bălgrădean. (A.P.)
    Trimite prin e-mail