marți, 20 noiembrie 2018

Publicat la 11/20/2018 09:54:00 a.m. de Anonim

Victorie pe terenul liderului!


CSM Mediaș a învins la Voluntari după o repriză de prelungiri.


Alex PÎNTEA

Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a câștigat a treia partidă consecutivă în campionat. După victoriile obținute în deplasare la Brăila și acasă cu Athletic Constanța, medieșenii au învins și pe terenul lui CSO Voluntari, într-o partidă care a avut nevoie de o repriză de prelungiri. CSM Mediaș a câștigat cu scorul de 87-84, după ce la finalul timpului regulamentar s-a consemnat egalitate, 69-69. Titus Nicoară a fost cel mai bun marcator al formației sale cu 21 puncte reușite, la care a adăugat nouă recuperări și două pase decisive.

Meci spectaculos

CSM Mediaș a început bine partida de la Voluntari și a condus cu 27-21 după primele zece minute de joc. Până la pauza mare, diferența a crecut la 8 puncte. Ilfovenii au revenit mai motivați de la cabine și au reușit să remonteze scorul și chiar să treacă în avantaj. Astfel, la intrarea în decisiv scorul le era favorabil, 59-53. Sfertul patru a fost unul de mare luptă. Medieșenii au revenit pe tabelă, au egalat și au avut șansa victoriei, iar cu câteva secunde înainte de finalul jocului, mingea aruncată de Titus Nicoară s-a plimbat pur și simplu pe inel și a refuzat să intre în coș, astfel că jocul a intrat în prelungiri. CSM a fost echipa mai exactă în repriza de prelungiri și s-a impus în cele din urmă cu 87-84. 

Eficiență sub ambele panouri

Titus Nicoară a reușit la Voluntari cea mai bună prestație a sa de la revenirea la Mediaș. Extrema de forță a fost cel mai eficient om al formației sale cu 21 puncte marcate, nouă recuperări și două pase decisive. Nicoară a fos secondat de Andrija Simovic care a avut 18 puncte, șase recuperări și două pase decisive, iar Dragoș Andrei a încheiat partida cu 13 puncte marcate, două recuperări și trei pase decisive.

Încă un transfer

CSM Mediaș a mai transferat un jucător de origine americană. Steve Rosemond (foto) este un conducător de joc în vârstă de 27 ani, care nu se află la prima experiență în România. Acesta a mai evoluat în România, pentru Olimpic Baia Mare în Liga Națională de Baschet Masculin și pentru CSM Sighetu Marmației în Liga I de baschet. Steve Rosemend a evoluat în 8 partide pentru Olimpic Baia Mare, înainte ca echipa să intre în colaps financiar. Fundașul american a avut cifre statistice de 5,7 puncte, 4 recuperări și 1,7 pase decisive în 15,2 minute petrecute în medie pe parchet.
    Trimite prin e-mail