vineri, 14 septembrie 2018

Publicat la 9/14/2018 05:02:00 p.m. de Anonim

Gaz Metan Mediaș întâlnește Universitatea Craiova

Reîncepe bătălia! Formația lui Mihai Teja are un meci dificil la sfârșitul acestei săptămâni. Alb-negrii primesc vizita oltenilor lui Devis Mangia, una dintre formațiile cu pretenții din Liga 1.


Alex PÎNTEA

Partida vine după o săptămână de pauză, datorată jocurilor echipei naționale din Liga Națiunilor.

Test important

Etapa cu numărul VIII din Liga 1 programează o partidă grea pentru gruparea de pe Târnava Mare. Sâmbătă seara, de la ora 21.00, Gaz Metan va juca împotriva Universității Craiova, ocupanta poziției a treia a clasamentului. Cele două echipe au înaintea jocului același număr de puncte, 11, însă oltenii vin cu un golaveraj superior. 

Țintesc victoria 

Gaz Metan a acumulat, înaintea partidei cu Universitatea Craiova, trei victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri. Tehnicianul Mihai Teja a anunțat că obiectivul formației pe care o conduce este acela de a încerca să câștige fiecare meci, iar, pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie ca jucătorii săi să dea totul în teren de fiecare dată. „Obiectivul nostru este să încercăm să câştigăm fiecare meci. Ne pregătim foarte bine şi asta ne propunem. Când te apuci de lucru, îţi doreşti mult mai multe. Sper ca băieţii să se antreneze la fel ca și până acum şi să câştigăm şi mai multe puncte de aici încolo. La fiecare meci, dăm tot ce avem mai bun, asta e ceea ce încearcă şi băieţii să ofere”, a declarat Teja. 

Convocați la Națională

Campionatul de fotbal a fost interrupt, săptămâna trecută, în Liga 1. Acest lucru s-a întâmplat datorită jocurilor echipei naționale din Liga Națiunilor cu Muntenegru și Serbia. Gaz Metan a avut patru jucători care au fost convocați la echipa națională. Astfel, mijlocașul Darius Olaru a fost chemat de tehnicianul Mirel Rădoi la reprezentativa sub 21 a țării noastre, implicată în campania de calificare la Campionatul European de anul viitor, iar portarul Andrei David Cristea a făcut parte din lotul echipei naționale sub 19 ani a României. Tot la reprezentativele țărilor lor au plecat în pauza competițională și mijocașii Fofana Boubacar și Nasser Chamed, primul convocat la reprezentativa Guineei, iar cel de-al doilea la naționala din Insulele Comore. Ambele formații au evoluat în Cupa Africii pe națiuni.
    Trimite prin e-mail