miercuri, 22 august 2018

Publicat la 8/22/2018 02:33:00 p.m. de Anonim

Investiție necesară


Societatea Apa Târnavei Mari a achiziționat o autospecială de capacitate medie pentru curățarea conductelor și vidanjare. Valoarea acesteia este de 1,12 milioane lei, iar fondurile provin de la bugetul local al municipiului Mediaș.

Autospeciala combinată pentru canalizare vomă/vidanjă a ajuns zilele trecute la Mediaș. Achiziția acesteia a fost una necesară în contextul extinderii ariei de operare, dar și datorită specificului localităților în care compania Apa Târnavei Mari își desfășoară activitatea. Mai exact, de multe ori este nevoie de intervenții pe străzi înguste, iar utilajele existente erau de mari dimensiuni, accesul acestora fiind dificil.


„Această achiziție era necesară în primul rând datorită extinderii ariei de operare, dar și datorită specificului localităților în care noi ne desfășurăm activitatea. Accesul echipamentelor pe care noi le deținem era destul de anevoios în zona centrală a localităților. Achiziția a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Mediaș, care a finanțat această autospecială. Valoarea ei este de 1,12 milioane de lei, adică aproximativ 250.000 euro. Pe această cale, dorim să mulțumim municipalității pentru sprijinul acordat în atingerea obiectivelor de a oferi servicii de calitate cetățenilor din întreaga noastră arie de operare“, a explicat Ioan Munteanu, directorul general al operatorului regional de apă și apă uzată. (A.P.)
    Trimite prin e-mail