vineri, 6 iulie 2018

Publicat la 7/06/2018 07:40:00 a.m. de Anonim

O victorie și un eșec în Serbia


Gaz Metan Mediaș are o victorie și o înfrângere după primele două partide de verificare disputate în cantonamentul din Serbia.


Alex PÎNTEA

Duminică după-amiază, alb-negrii au disputat prima partidă de verificare din Serbia. Gruparea de pe Târnava Mare a învins Spartak Subotica, cu scorul de 1-0. Singurul gol al confruntării a fost marcat din lovitură de pedeapsă, la jumătatea primei reprizei. Olaru a fost faultat în careul de 16 metri, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Marius Constantin. Tehnicianul Mihai Teja a început partida cu Spartak Subotica în formula: Răzvan Pleșca, Sorin Bușu, Marius Constantin, Bradley Diallo, Valentin Crețu, Romeo Roberto, Iulian Cristea, Nasser Chamed, David Caiado, Darius Olaru și Alexandru Buziuc.

Șanse pierdute

Cel de-al doilea joc de verificare a avut loc marți după-amiază, iar Gaz Metan a pierdut la limită, scor 1-0 cu FK Zemun Belgrad. Singurul gol a fost marcat de sârbi în minutul 25 al confruntării. Alb-negrii au controlat actul secund și au avut mai multe ocazii de a egala situația de pe tabela de marcaj, totuși partida s-a încheiat cu o înfrângere. Formula de start folosită de această dată a fost: Andrei Cristea, Romeo Roberto, Daniel Pop, Marius Constantin, Miguel Lopes, Iulian Cristea, Valentin Crețu, Nasser Chamed, Darius Olaru, David Caiado și Alexandru Buziuc. În actul secund, au mai evoluat pentru Gaz Metan: Mihai Stancu, Sorin Bușu, Bradley Diallo și Paul Costea.


Încă trei amicale

În această dimineață, de la ora 11.00, Gaz Metan va întâlni FK Mladost Lucani, o altă echipă din Serbia. Pe 8 iulie, de la ora 18.00, adversarul va fi formația rusă FK Mordovia Saransk, iar pe 11 iulie, tot de la ora 18.00, gaziștii vor întâlni FK Javor Ivanjica, tot din Serbia.
    Trimite prin e-mail