vineri, 20 iulie 2018

Publicat la 7/20/2018 04:06:00 p.m. de Anonim

Deputatul Constantin Șovăială îl felicită pe primarul Gheorghe Roman


Deputatul liberal Constantin Șovăială l-a felicitat pe primarul Mediașului, Gheorghe Roman, pentru eforturile de a pune în valoare patrimoniul fostei Școli de Aviație.




"Astăzi este o zi importantă pentru poporul român - de Sfântul Prooroc Ilie, îi sărbătorim pe aviatorii militari români, sărbătorim aviaţia română, și forțele aeriene. Ca militar de carieră nu mă pot raporta la acest moment decât cu mândrie, cu un sentiment de fericire sinceră că armata română continuă să se bucure de încrederea locuitorilor țării și de cea a partenerilor externi.
Totuşi, un gând de tristeţe mă apasă. Îmi aduc un drag aminte de Școala Militară  «Traian Vuia» care, din păcate, nu mai funcţionează din 2004. 84 de ani de istorie leagă Mediașul de aviația militară, iar acest aspect nu trebuie să-l uităm", a scris Șovăială, pe pagina sa de socializare.


"Le mulţumesc tuturor celor care duc numele Şcolii de Aviaţie mai departe şi că se implică pentru a ne reaminti an de an ce a făcut Mediaşul pentru Forțele Aeriene Române. Îl felicit pe domnul primar, Gheorghe Roman, pentru eforturile pe care le face de a salva ce a mai rămas din Şcoala Militară «Traian Vuia». Pentru un militar, să-şi vadă cazarma pradă bălariilor este umilitor. Mă bucur că municipalitatea se implică pentru a salva patrimoniul local!", a mai spus parlamentarul PNL.


    Trimite prin e-mail