marți, 26 iunie 2018

Publicat la 6/26/2018 03:23:00 p.m. de Anonim

Întâlnire pe Moșnei: Roman anunță investiții de amploare


Municipalitatea va derula un proiect de peste 14 milioane de lei în cartierul Moșnei.


Alex PÎNTEA

Conducerea Primăriei Mediaș a continuat seria întâlnirilor în cartierele orașului. Zilele trecute, edilii au fost prezenți în cartierul Moșnei, acolo unde va demara un proiect de investiții pe zece străzi. Acesta are o valoare de peste 14 milioane de lei, bani care vor veni de la bugetul local al municipiului de pe Târnava Mare. 

Proiect important

Primarul Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann și alți factori responsabili din cadrul administrației publice locale discutat cu medieșenii din zona străzii Stejarului. „Zilele trecute, am avut o întâlnire cu medieșenii care locuiesc în cartierul Moșnei. Cu această ocazie, am prezentat programul de investiții pe care mi l-am propus pentru următorii doi ani pe zece străzi din cartier. Investiția se ridică la aproximativ 14 milioane de lei. Se vor efectua lucrări de modernizare a canalizării pluviale, de ridicare a unor ziduri de sprijin, acolo unde este cazul, de refacere a sistemului rutier și de amenajare a trotuarelor. Alături de mine au fost viceprimarul Christine Thellmann, consilieri locali, dar și colegi din administrația locală cărora le mulțumesc. Totodată, le mulțumesc pe această cale tuturor celor prezenți pentru sugestii, recomandări, propuneri și, nu în ultimul rând, pentru modul în care am fost primiți. Îmi cer scuze pentru disconfortul care se va crea pe parcursul derulării investiției”, a declarat Roman.

Două pachete de străzi

Cele zece străzi din cartierul Moșnei vor beneficia, începând de anul acesta, de investiții de peste 14 milioane lei. Investiția este cea mai mare din fonduri publice derulată în ultimii ani și se va realiza până la sfârșitul anului 2019. Este vorba de două pachete, de șapte, respectiv trei străzi, iar lucrările de investiții vizează reabilitarea sistemului rutier, a trotuarelor, precum și realizarea canalizării pluviale. În primul pachet sunt incluse străzile: Stejarului, Oituz, Carpenului, Fântânii, Morii de Scoarță, Arinului și Frasinului, iar valoarea lucrărilor este de 10,5 milioane de lei. În cel de-al doilea pachet, cu o valoare de 3,6 milioane de lei, sunt incluse străzile Ulmului, Șerpuită și Piatra Craiului.
    Trimite prin e-mail