luni, 19 martie 2018

Publicat la 3/19/2018 10:56:00 a.m. de Anonim

Lapoviţă, ninsoare, polei şi vreme deosebit de rece în toată ţara


În această dimineaţă a intrat în vigoare informarea meteo de lapoviţă şi ninsoare, polei şi vreme deosebit de rece în toată ţara, în vigoare până mâine seară.


Astăzi, vremea va fi deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice, Transilvania, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între 8…9 grade în Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 1 grad. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, în extindere treptată dinspre sud-vest, iar în jumătatea de sud a ţării şi la munte vor fi în general moderate cantitativ. Acestea vor fi mixte ziua şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare seara şi noaptea.
Mâine, vremea va rămâne deosebit de rece, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitaţii pe arii extinse ziua, când în sud-est se vor înregistra şi cantităţi de apă mai importante, şi pe spaţii mici noaptea, în general slabe, mai ales în est. Precipitaţiile vor fi mixte în extremităţile de sud-est şi sud-vest ale teritoriului, unde pe arii restrânse se va forma polei şi mai ales sub formă de ninsoare în rest.
    Trimite prin e-mail