luni, 5 februarie 2018

Publicat la 2/05/2018 01:10:00 p.m. de Anonim

Un medieșean a realizat noul videoclip Amadeus


Fetele de la Amadeus și-au lansat un nou videoclip. Producția este un cover după piesa „Perfect“ a lui Ed Sheeran, aflată acum în mare vogă. Ideea, regia și montajul videoclipului îi aparțin medieșeanului Dodo Mesaroș, cunoscut ca realizator de emisiuni radio și vlogging în cadrul proiectului „Macarenii“. Acesta a dezvăluit câteva amănunte interesante despre proiect, pentru cititorii noștri.


Autor: Mircea HODÂRNĂU
Foto: Cristian LĂZĂRESCU

„Mă bucur enorm de tare și le mulțumesc fetelor de la Amadeus, și cu această ocazie, că au avut încredere în mine. Pentru acest proiect am semnat scenariul, regia și montajul. Colaborarea noastră s-a născut, în primul rând, din prietenie și apoi din provocarea pe care mi-a lansat-o Patricia Cimpoiașu (cello - Amadeus): «Dodo, poți să creezi un videoclip de la A la Z?». Fără să stau prea mult pe gânduri, am spus da. Abia apoi fetele mi-au povestit despre reorchestrarea pe care au făcut-o celebrei piese semnată de Ed Sheeran și că vor să-i facă un videoclip, care să fie pur și simplu altfel și care să transmită un mesaj, o emoție puternică”, povestește Dodo Mesaroș.


Scenariul, scris într-o noapte

De la idee la scânteia creatoare a fost un singur pas. Sau, ca să fim corecți, o noapte. „Scenariul l-am scris într-o noapte. Ideea clipului mi-a venit cumva, în mod natural, știi cum e – ideile vin pur și simplu sau nu, de data asta am fost norocos. Am vrut să scriu ceva despre iubire, despre acea iubire care trece proba timpului, care devine tot mai puternică, tot mai solidă, după mulți ani de căsnicie. Sunt de părere că, într-adevăr, există astfel de cupluri care devin din ce în ce mai sudate, în ciuda nebuniei zilelor noastre, cupluri a căror dragoste continuă inclusiv după moarte”, spune medieșeanul.



Stela Enache și Viorel Rădulescu, invitați speciali

Alături de fetele de la Amadeus, în videoclip mai apar și îndrăgita cântăreață Stela Enache și actorul Viorel Rădulescu. „Invitatul special al acestui videoclip este Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii ușoare românești, a cărei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganței și al discreției pentru publicul român. Videoclipul a fost filmat într-o vilă superbă din București, cu un interior luminos, ce completează în mod ideal mesajul sensibil al melodiei”, adaugă Dodo.

Lansat pe internet

Videoclipul poate fi urmărit pe paginile de Facebook și Youtube ale formației Amadeus, precum și pe site-ul lui Dodo Mesaroș. „Toți prietenii dragi care ne-au sprijinit să făcem acest clip au pus la fel de mult suflet în realizarea lui cât am pus și noi. Suntem fericite că a ieșit așa de frumos și recunoscătoare întregii echipe de producție!“, au scris fetele de la Amadeus pe Facebook, odată cu lansarea noii producții.


15 ani în audiovizual

Dodo Mesaroș se ocupă de radio și producție audio de prin anul 2003. „Pe când credeam că radioul e cel mai mare drog, am aflat că se poate și mai grav. Din pură întâmplare, am ajuns să realizez un program matinal zilnic, transmis în direct pe TVR Cluj și TVR 3, vreo trei ani. Și acum mi se mai face dor de nebunia directului și trezirile la 5 dimineața“, scrie medieșeanul, pe site-ul său.
    Trimite prin e-mail