luni, 18 decembrie 2017

Publicat la 12/18/2017 01:14:00 p.m. de

Viorel Arcaș: Centura ocolitoare a Mediașului este proiectul meu de suflet


Senatorul social-democrat Viorel Arcaș susține că amendamentul privind centura Mediașului îi aparține, iar liberalii conduși de Raluca Turcan și l-au însușit.

“Turcan Raluca minte cu nerușinare și susține că amendamentul depus la Legea Bugetului de stat cu privire la centura ocolitoare a Mediașului a fost propus și susținut de parlamentarii PNL, ba chiar a fost votat de PSD pentru că liberalii  s-ar fi luptat ca banii pentru  acest proiect să fie alocați la bugetul Ministerului  Transporturilor. TOTAL FALS! Amendamentul pentru centura ocolitoare a Mediașului a fost propus de senatorii PSD Viorel Arcaș şi Nicolae Avram, a fost susţinut de senatorul Viorel Arcaş, care este membrul Comisiei de Buget-Finanţe și a primit votul membrilor Comisiilor reunite de buget-finanțe. Acest amendament ocupă locul 11 pe lista amendamentelor la Legea Bugetului pentru Ministerul Transporturilor pentru 2018. În ciuda demersurilor legale făcute de colegul nostru, Viorel Arcaș, doamna Turcan a venit însoțită de doi dintre acoliții domniei sale, care au fost puşi să surprindă într-o filmare cu telefonul momentul în care Turcan Raluca, la secțiunea  întrebări din cadrul Comisiei, vorbește despre centura ocolitoare a Mediașului, regizând un film prost din care să reiasă informația falsă cum că PNL ar fi fost inițiatorul amendamentului”, se arată într-un comunicat al PSD Sibiu.
Pesediștii susțin că liberalii au copiat iniţiativa PSD pentru finanțarea centurii Mediașului și au depus amendamentul în ultimul moment, acesta regăsindu-se pe poziția 58 pe listă, motiv pentru care nici nu a mai fost luat în calcul și nu a mai fost susținut de liberali, pentru că amendamentul PSD trecuse și primise votul Alianței PSD-ALDE, care deține majoritatea. „«Centura ocolitoare a Mediașului» este proiectul meu de suflet. Locuiesc în Mediaș și cunosc necesitatea realizării acestei investiţii. Știu cât de important este pentru întreaga zonă acest proiect și mă bucur că am reușit, prin amendamentul pe care l-am depus la Legea Bugetului de Stat, ca Ministerul Transporturilor să aloce bani pentru centura Mediașului. Sunt dezamăgit de faptul că unii dintre colegii din Parlament nu sunt interesaţi de bunăstarea locuitorilor din judeţul Sibiu, ci urmăresc doar să mai bifeze o acțiune de imagine ieftină“, a explicat Viorel Arcaș, senator PSD Sibiu.
    Trimite prin e-mail