duminică, 10 decembrie 2017

Publicat la 12/10/2017 05:03:00 p.m. de Anonim

Gaz Metan Mediaș a urcat pe loc de baraj după egalul de la Timișoara


Gaz Metan a remizat la Timișoara, scor 1-1, și a urcat pe loc de baraj. Cele două reușite ale partidei s-au marcat la începuturile celor două reprize. Timișorenii au deschis scorul în minutul 3, prin Octavian Drăghici, iar gaziștii au egalat în minutul 47, prin Bojan Golubovici. Ambele goluri de la Timișoara au fost marcate în aceași poartă, din câțiva metri, după o centrare venită de pe partea stângă a terenului. În etapa următoare, Gaz Metan va juca, azi, pe teren propriu, cu CSU Craiova. 


Autor: Alex PÎNTEA

Nici nu a început bine partida de pe Bega și formația gazdă a deschis scorul. În minutul 3, Alexandru Ciucur a pătruns pe partea stângă a terenului, a centrat și l-a găsit foarte bine pe Drăghici, care a împins mingea în poartă din cinci metri. Prima ocazie pentru gaziști a venit în minutul 30. Alexandru Buziuc a trimis periculos de la aproximativ 8 metri de poarta gazdelor, dar Cătălin Straton a fost pe fază și a respins mingea.

Gol la indigo

Actul secund a început la fel ca și primul, cu gol marcat foarte repede. În minutul 47, Golubovici, jucător intrat după pauză în locul lui Romeo Roberto, a adus egalarea pe tabela de marcaj. Acesta a fost găsit excelent în careu de Ionuț Neagu și a înscris simplu din câțiva metri. În minutul 70, Timișoara a trecut pe lângă majorarea scorului. Ivan Curjuric a tras de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Peste șase minute, Gaz Metan a avut și ea șansa golului victoriei. Darius Olaru a vrut să centreze de pe partea dreaptă a atacului, iar mingea s-a dus periculos spre poarta lui Straton care a respins cu un ultim efort. În minutul 80, Marius Constantin a executat o lovitură liberă de la circa 30 metri, iar mingea a ocolit cu puțin poarta adversă. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 1-1, iar alb-negrii au ajuns la trei egaluri consecutive în campionat.

Foame de victorii

La finalul partidei de la Timișoara, tehnicianul alb-negrilor a explicat că punctul câștigat este unul binevenit. Totuși, Cristian Pustai a recunoscut că echipa sa are nevoie și de victorii. „Repriza a doua am dominat-o, am și făcut cele două schimbări la pauză. Aș fi vrut să jucăm un 4-1-4-1, dar când am văzut starea terenului am considerat că va fi un meci greu, un meci de luptă și pentru început am preferat să jucăm cu doi închizători. La pauză am schimbat, am mutat ofensiv și zic că am arătat mai bine, poate chiar puteam obține mai mult. Nu cred că s-a văzut oboseala după meciul de Cupă. Cred că asta e cel mai important lucru la ora asta, să joace. E bine că de trei etape în deplasare nu am mai pierdut, asta înseamnă ceva, dar e timpul să și câștigăm. Până la urmă, e foarte bun un punct, dar nouă ne trebuie victorii“, a declarat Cristian Pustai.

Asaltul oltenilor

Gaz Metan va disputa, azi, ultima partidă oficială din acest an pe teren propriu. Alb-negrii vor întâlni, de la ora 17.00, CSU Craiova, una dintre formațiile cu aspirații la titlu în acest sezon competițional. 

CRISTIAN PUSTAI | antrenor: „Vine meciul cu Craiova, e timpul să se schimbe ceva. De obicei, după un rezultat bun în deplasare, urma un eșec sau un semieșec. Eu sper, totuși, să se schimbe ceva, chiar dacă vom juca cu Craiova, asta e!”

    Trimite prin e-mail