luni, 25 septembrie 2017

Publicat la 9/25/2017 09:50:00 a.m. de Anonim

Au condus fără permis, dar au avut ghinion



Un tânăr din Mediaș este cercetat penal, după ce a fost prins în trafic fără a avea permis de conducere.

În data de 22 septembrie, în jurul orei 22,00, pe DN 14, în localitatea Târnava, polițiștii au depistat un medieșean în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism deși nu deține permis de conducere.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
Tot vineri seară, în jurul orei 18,30, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un ansamblu de autovehicule format din autoturism și remorcă, ansamblu condus pe Calea Dumbrăvii de către un sibian în vârstă de 57 de ani. "Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că ansamblul de vehicule cu masa maximă totală de 4.095 kg nu poate fi condus de către o persoană care deține permis categoria B și care nu a absolvit un curs de formare în cadrul unei unități autorizate de pregătire a conducătorilor auto astfel încât, pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere corespunzător vehiculului condus", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.
    Trimite prin e-mail