vineri, 8 septembrie 2017

Publicat la 9/08/2017 04:14:00 p.m. de Anonim

Apa Târnavei Mari lucrează în VitrometanCompania Apa Târnavei Mari a demarat lucrările de extindere a rețelei de canalizare pluvială pe strada Cibin.


Autor: Alex PÎNTEA

Acestea sunt menite să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de medieșenii din zona respectivă a cartierului Vitrometan. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 258.000 lei, bani care provin de la bugetul local al municipiului. Investiția are în vedere realizarea de noi rețele de canalizare pluvială, respectiv, executarea a 180 metri liniari rețea canalizare pluvială, 10 cămine și 8 guri de scurgere. „Lucrarea «Extindere rețea canalizare pluvială pe strada Cibin I, Municipiul Mediaș» are o valoare de 258.551,47 lei. Aceasta se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 187/2017. Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane. Pe timpul derulării acesteia, nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare. Circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită“, se arată într-un comunicat de presă remis de către operatorul de apă şi apă uzată.

Medieșenii, rugați să dea dovadă de înțelegere

Lucrarea de pe strada Cibin va fi executată de societatea Feroterra SRL. Contractul se va derula în perioada 4 septembrie - 15 octombrie. „Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit. La finalizarea investiției, cetățenii vor putea să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari. Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările, să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente“, se mai arată în comunicatul de presă al companiei Apa Târnavei Mari.
    Trimite prin e-mail