marți, 1 august 2017

Publicat la 8/01/2017 04:59:00 p.m. de Anonim

Unii cu ratările, alții cu golurile! Gaz Metan a debutat cu stângul şi în faţa propriilor suporteri



Alb-negrii au pierdut cu scorul de 3-0 partida disputată sâmbătă seara, la Mediaş, în compania lui CFR Cluj.


Autor: Alex PÎNTEA

Reuşitele clujenilor au fost semnate de Emmanuel Culio, din lovitură de pedeapsă, şi Bryan Nouvier în prima repriză, respectiv Urko Vera în actul secund. De partea cealaltă, Alexandru Buziuc, Bojan Golubovici și Darius Olaru au ratat ocazii clare de gol. Luni seara, de la ora 21.00, formația lui Cristian Pustai va întâlni în deplasare Dinamo București, în ultima partidă a rundei cu numărul 4. 

Filmul meciului

Gaziștii au avut șansa de a deschide scorul în partida cu CFR Cluj încă din minutul 10. Buziuc a scăpat singur spre poarta lui Andrei Vîtcă, însă a șutat puțin pe lângă de la aproximativ 20 metri. În minutul 27, Filip Zderic l-a faultat pe Ciprian Deac în careul de 16 metri, centralul Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var, iar Culio a deschis scorul. Peste doar trei minute, gaziștii au avut șansa egalării, însă lovitura de cap a lui Golubovici a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 36, Akaki Khubutia a ratat o respingere, Deac i-a furat mingea și a pasat pentru Bryan Nouvier, care a marcat cu un șut la colțul scurt.  
Imediat după pauză, Olaru a fost și el aproape de gol. Acesta a preluat o minge în 7 metri, a șutat, însă un apărător al gazdelor a reușit să respingă în corner. În minutul 60, CFR a marcat din nou. Bryan Nouvier a centrat în careul de 16 metri, iar Vera a dus scorul la 3-0 cu o lovitură de cap. Până la finalul partidei, tot oaspeții au mai trecut o dată pe lângă gol, însă Greab a reușit să respingă șutul lui Culio.


Supărat pe ratări

La finalul partidei pierdute în fața CFR-ului, tehnicianul alb-negrilor era dezamăgit de ratările jucătorilor săi, care au irosit zece ocazii clare în primele trei etape de campionat. Pustai a vorbit și despre suporterii care i-au cerut demisia în timpul partidei. „Defensiva noastră suferă destul de tare. Este dureros când primești trei goluri. Ne vom bate pentru evitarea retrogradării. După prima pauză competițională, Gaz Metan se va exprima destul de bine. Singura mea durere, după aceste trei jocuri, este că n-am înscris. Suporterii să ceară demisia, dar măcar să plătească bilet! Nu sunt deranjat neapărat de aceste scandări. Demisia poate să o ceară oricine. Eu știu ce e la club, am anunțat și înainte că sunt alte vremuri. Dacă anul trecut porneam din postură de nou-promovată și orice punct era binevenit, acum le-am spus tuturor și sper să asculte că e mai greu. Au plecat mulți jucători, condițiile financiare sunt mai slabe ca anul trecut, salariile mai mici. Vom discuta la finalul campionatului”, a spus Pustai.


    Trimite prin e-mail