vineri, 25 august 2017

Publicat la 8/25/2017 09:48:00 a.m. de Anonim

Concurs de selfie-uri pentru tinerii medieșeniConsiliul Local al Tinerilor Mediaș a lansat un concurs inedit în mediul virtual.

Intitulat „BookFace”, acesta se adresează în principal tinerilor. Prima ediție a concursului se va desfășura în perioada 18 august - 18 septembrie și își propune să promoveze cultura ca pe o practică modernă, incluzând-o într-unul din cele mai actuale tendințe, selfie-ul. Doritorii se pot înscrie prin intermediul unor selfie-uri cu cărțile preferate. Cea mai inspirată fotografie va fi ulterior premiată de către organizatori. 
„Consiliul Local al Tinerilor Mediaș organizează în perioada 18 august – 18 septembrie 2017, prima ediție a concursului «BookFace», un proiect care să promoveze cultura ca pe o practică modernă, incluzând-o într-unul din cele mai actuale trenduri: selfie-ul. «BookFace» este un concurs în cadrul căruia tinerii se pot înscrie prin postarea pe Facebook sau trimiterea către Consiliul Local al Tinerilor a unor selfie-uri cu cărțile preferate, puse la dispoziție de Biblioteca Municipală «Stephan Ludwig Roth». Postarea pe pagina personală de Facebook se va face cu #bookface, iar trimiterea fotografiei către Consiliul Local al Tinerilor prin e-mail la adresa medias.clt@yahoo.com, sau pe Facebook la CLT Mediaș. Cea mai inspirată astfel de fotografie va fi premiată de Consiliul Local al Tinerilor cu o ședință foto profesională”, spune Sandra Danciu, primarul tinerilor din municipiul de pe Târnava Mare. (A.P.)
    Trimite prin e-mail