vineri, 25 august 2017

Publicat la 8/25/2017 09:38:00 a.m. de Anonim

Agenda aleşilorConsilierii locali medieșeni au în mapele de lucru pentru luna august un număr de 24 de proiecte de hotărâre.

Săptămâna aceasta sunt programate ședințele celor trei comisii de specialitate, iar la începutul săptămânii viitoare va fi ședința în plen.
Unul dintre proiectele înscrise pe ordinea de zi se referă la atribuirea denumirii Valea Păucii unei străzi noi din Mediaș. Structura stradală are o lungime de 734 metri și este situată în zona străzii Stadionului. Aceasta este cuprinsă între intersecția străzii Stadionului către Uzina de Apă și limita de teritoriu administrativ al municipiului Mediaș.
Consilierii municipali mai trebuie să mai aprobe noul Regulament de acces în zona restricţionată din Piaţa Regele Ferdinand I, dar și noul model de steag al Mediașului. Un alt proiect de hotărâre vizează amenajarea terenului de sport de la Școala Națională de Gaz. Ședința ordinară a Consiliului Local se va desfășura în data de 28 august, de la ora 14.00, în sala de şedinţe „Daniel Thellmann“ din cadrul Primăriei Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail