luni, 17 iulie 2017

Publicat la 7/17/2017 12:47:00 p.m. de Anonim

Ce beneficii îți aduce un șemineu? (P)



Când urmează să îți achiziționezi anumite bunuri pentru locuința ta trebuie să iei în calcul și beneficiile pe care urmează să le aducă. Beneficiile sunt rezultatele favorabile pentru client, ca urmare a avantajelor pe care le oferă produsul sau serviciul. Asta este ceea ce cumpără clienții. De beneficii ai parte și dacă alegi să aduci un plus de confort și  de căldură, prin achiziționarea unui șemineu.

Tehnologia modernă aduce foarte multe beneficii și ne crește considerabil confortul, iar un șemineu a ajuns să fie tot mai apreciat pentru căldura oferită, pentru cadrul de poveste pe care e capabil să îl creeze în sezonul rece, dar și pentru folosirea lui din ce în ce mai mare ca obiect principal de decor dintr-o locuință.
Anumite persoane țin să îl achiziționeze doar pentru design, altele pentru funcția decorativă, dar și cea utilitară. Astfel, designul și puterea de încălzire sunt printre cele mai importante criterii de alegere a diverselor modele de seminee. Alături de acestea sunt consumul și ușurința de întreținere. Dacă designul se poate adapta mai ușor, puterea de încălzire, consumul și ușurința în exploatare sunt în mare măsură determinate de tipul de combustibil folosit. 
Șemineele ce folosesc drept combustibil lemnul, prezintă avantajul că oferă o ambianță romantică și confortabilă pe care mulți oameni și-o imaginează, atunci când au luat decizia de a-și construi o casă. Interiorul poate fi din piatră naturală, cărămidă, cu focar ce poate fi deschis sau închis. În zilele de astăzi, majoritatea clienților pot cumpăra focarul din metal, cu geam de sticlă specială, care se poate incorpora în structura de piatră a șemineului. Exteriorul șemineului (numita și ramă, manta sau mască) se realizează de regulă din lemn, marmură sau piatră naturală. La exterior se pot folosi elemente de design, care transforma focarul cu lemne într-un șemineu adevărat, cu rol decorativ.
Confortul este un beneficiu oferit de șemineele celor de la Șeminee Sibiu, care fac parte din grupul Pefoc.ro. Șemineele ofera un loc vesel în care vă puteți aduna împreună cu familia și prietenii sau în care vă puteți relaxa în fotoliul preferat citind o carte sau, de ce nu, locul în care vă puteți bucura de nenumaratele activități de interior. Niciun alt sistem de încălzire nu oferă acest fel de căldură plăcută pe care o puteți obține de la foc. Fie ca aveți o vatră, o soba semineu, puteți viziona dansul flăcărilor, în timp ce frigul dispare instantaneu. 
Pe lângă confort și cadru de poveste, pe care șemineele au puterea să îl ofere, șemineul poate reprezenta un beneficiu real în ceea ce privește căldura, atunci când vremea se dezlănțuie provocând furtuni violente, iar rețelele electrice sunt adeseori avariate. Dacă deținem un șemineu, într-o astfel de situație, căldura se păstrează și putem avea parte, în continuare, de lumină. Cei care nu au, însă, un șemineu vor trebui să înfrunte frigul până când compania care furnizeaza energie electrică va remedia problema.
Acum că ai înțeles câte ai de câștigat dacă alegi să investești într-un șemineu, tot ce mai rămâne de făcut este să îi contactezi pe cei de la Șeminee Sibiu, parte a grupului Pefoc.ro și să alegi din gama variată, modelul dorit. De la șeminee clasice, șeminee cu bioetanol sau seminee centrala, coșuri de fum, la diverse accesorii necesare unui șemineu perfect. Alege să lucrezi cu profesioniști, dacă vrei calitate garantată și transport gratuit în maxim 48 de ore.
    Trimite prin e-mail