vineri, 28 iulie 2017

Publicat la 7/28/2017 05:47:00 p.m. de Redacţie

7.000 de fani, așteptați în prima zi la ARTmania


Aproximativ 7.000 de fani sunt așteptați diseară, în Piața Mare din Sibiu, la prima zi a festivalului ARTmania, un festival rock cu tradiție, singurul eveniment cultural care are loc în centrul istoric al orașului și la care accesul se face pe bază de bilet sau abonament, potrivit organizatorilor. 

Primii care vor urca pe scenă vineri seara, de la ora 19,00, sunt cei de la Coma, care își vor lansa la Sibiu albumul "Orizont". În intervalul 20,00 - 20,30, fanii pot cere autografe celor de la Coma, lângă scenă.
"Ne bucurăm să lansăm noul album la ARTmania, pe aceeași scenă cu trupe mari, Devin Townsend sau Lacuna Coil! O sa fie o nebunie! Ne vedem la Sibiu!", spun membrii trupei.
Polonezii de la Riverside vor concerta între orele 20,00 și 21,00. Și aceștia vor acorda autografe după concert.
Italienii de la "Lacuna Coil" revin pe scenă la Festivalul ARTmania, vineri, de la ora 21,20.
"Care-i primul lucru la care vă gândiți când vine vorba de Transilvania? Nouă ne vine în gând excelentul Festival ARTmania de la Sibiu! Am fost acolo în urmă cu câțiva ani, am avut un concert extraordinar, după care am mai petrecut vreo două zile pierduți printre niște munți de o frumusețe sălbatică, într-un ținut presărat cu castele vechi, vârcolaci, un tărâm cu neguri pline de magie. Abia așteptăm să ne întoarcem în vara aceasta, cu un show mult mai mare, alături de un lineup excelent. Va fi grandios! Și zgomotos", au declarat cei de la "Lacuna Coil", conform unui comunicat de presă al organizatorilor.
Fanii pot asculta piesele de pe cel mai recent album al trupei, "Delirium".
Canadienii de la "DEVIN TOWNSEND PROJECT" vor încheia prima seară la ARTmania.
Organizatorii au anunțat că mai sunt bilete de vânzare. Un abonament pentru cele două seri de concerte costă 250 lei.
    Trimite prin e-mail