miercuri, 5 iulie 2017

Publicat la 7/05/2017 07:28:00 p.m. de Anonim

24 de sportivi și antrenori reprezintă Mediașul în Lituania



24 de sportivi și antrenori vor reprezenta municipiul de pe Târnava Mare la cea de-a 48-a ediție a Jocurilor Internaționale ale Copiilor.

Competiția se va desfășura în perioada 4-9 iulie, în Lituania. „Primăria municipiului Mediaș susține participarea delegației sportive la Jocurile Internaționale ale Copiilor. 24 de sportivi și antrenori vor participa, în perioada 4-9 iulie, în Lituania, în orașul Kaunas, la această competiție internațională. Ne dorim să obținem cât mai multe rezultate bune, iar copiii să aibă o experiență plăcută“, a menționat Petra Radu, directorul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș.
Sportivii și antrenorii care vor reprezenta orașul la Jocurile Internaționale ale Copiilor au participat joia trecută la o întâlnire cu edilii Mediașului, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de participarea acestora la competiția din Lituania. Anul acesta, vom avea reprezentanți la atletism, tenis de masă și baschet. Sportivii medieșenii și-au propus să facă o figură cât mai frumoasă în Lituania și să obțină clasări cât mai bune și chiar medalii la probele în care vor concura. (A.L.)
    Trimite prin e-mail