vineri, 6 ianuarie 2017

Publicat la 1/06/2017 10:00:00 a.m. de Anonim

Iarnă în toată regula în județul Sibiu. Drumarii, la datorie



SC Drumuri și Poduri SA Sibiu informează că, în cursul nopții trecute, s-a acționat cu toate cele 62 de utilaje cu lame și material antiderapant pe cele opt zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).

La această oră se intervine pe toate drumurile judetene, folosind utilaje cu lame si material antiderapant. Nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza județului Sibiu.
Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, reprezentanții operatorului de drumuri le transmit participanților la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.
Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
“Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă, vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro - butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”)”, arată Monica Iliescu, purtător de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA.
    Trimite prin e-mail