vineri, 9 decembrie 2016

Publicat la 12/09/2016 11:19:00 a.m. de Anonim

Vești bune pentru fani. Biletele la concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentateOrganizatorii concertului Depeche Mode din Cluj-Napoca anunţă o suplimentare a categoriei Golden Circle (Categoria IV), după ce tichetele din această categorie au fost epuizate la doar o lună de la punerea lor în vânzare. 

Concertul legendarei trupe va avea loc la Cluj Arena, pe 23 iulie 2017, şi face parte din turneul de promovare al noului album care se va lansa anul viitor, „Spirit”. Biletele pentru concert s-au pus în vânzare la prețuri cuprinse între 131 lei și 487 lei.
De asemenea, fanii mai au la dispoziţie şi pachetele promoţionale Early Entry, care asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul poate fi comandat la preţul de 199 lei şi este valabil doar împreună cu biletele din categoria Golden Circle (Categoria IV) sau Gazon (Categoria VI). Promoţia include mai multe beneficii, printre care: accesul cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, chek-in de pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial.
După spectacolul de la Bucureşti din 2013, celebra trupă va susţine primul concert în Cluj-Napoca, în cadrul turneului european „Global Spirit”, care va începe pe 5 mai 2017 şi cuprinde show-uri in 32 de orase din 21 de ţări.
Pe 23 iulie 2017, fanii vor sărbători, alături de formaţie, şi ziua de naştere a lui Martin Gore, compozitorul şi unul din instrumentiştii trupei Depeche Mode, care a invitat publicul român la concert printr-un mesaj video postat pe YouTube.
Depeche Mode este una dintre cele mai influente trupe din istoria industriei muzicale. Formația are în palmares peste 100 de milioane de albume vândute și concerte susținute în fața a peste 30 de milioane de fani din întreaga lume. În ciuda acestui succes, Depeche Mode refuză să se blazeze, fiind considerați de către critici „deschizători de drumuri” si „din ce în ce mai semnificativi cu trecerea timpului”. Odată cu albumul ”Spirit” si turneul Global Spirit, Depeche Mode continuă să inoveze, bucurându-se de susținere din partea fanilor și a criticior deopotrivă.
Fondată în 1980, Depeche Mode este una dintre cele mai influente trupe din istorie, cu 13 materiale de studio lansate, aproximativ 100 de milioane de albume vândute şi concerte susţinute în faţa a peste 30 de milioane de fani din întreaga lume. „Personal Jesus”, „Enjoy the Silence”, „Heaven” şi „Strangelove” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. 
    Trimite prin e-mail