vineri, 9 decembrie 2016

Publicat la 12/09/2016 11:21:00 a.m. de Redacţie

Nume noi în Consiliul Local Mediaș


De săptămâna trecută, legislativul local și-a schimbat componența.


Autor: Alex PÎNTEA

Ioan Aldea, ales pe listele Partidului Mişcarea Populară, şi Mihai Cotei, din partea Partidului Naţional Liberal, sunt numele noi din Consiliul Local. Aceştia au depus jurământul de credinţă, iar mandatele lor au fost validate. 

Curăţenie şi promovarea oraşului

Două dintre proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Mediaş desfăşurate zilele trecute, au vizat validarea unor mandate de consilier. Primul dintre acestea a fost cel al lui Ioan Aldea din partea Partidului Mişcarea Populară, cel care a înlocuit-o pe Simona Petruţiu, după ce aceasta a demisionat pentru a putea ocupa funcţia de secretar al municipiului. „Mulţumesc medieşenilor că au avut încredere în Partidul Mişcarea Populară şi în noi, ca membri. Oricine a putut vedea cum a fost Mediaşul şi cum mai e încă, pentru că a început schimbarea, dar nu e schimbat total aşa cum am vrea noi. Tocmai de asta sunt în Consiliul Local să îmi folosesc priceperea pentru binele Mediaşului. Proiectele mele prioritare sunt curăţenia şi promovarea oraşului din punct de vedere turistic, asta mi-am propus şi asta sper să realizez“, a explicat Ioan Aldea. 

Proiecte culturale

Cel de-al doilea consilier local validat a fost Mihai Cotei, din partea Partidului Naţional Liberal. Acesta l-a înlocuit în funcţie pe Dorel Hodârnău, după ce acesta a decis să demisioneze din motive personale. „Am intrat în Consiliul Local cu gândul de a lucra în folosul cetăţenilor. Ca şi grup de Consiliu ar trebui puţin mai multă coagulare şi comunicare, pentru că de aici rezultă şi înţelegere. Pe lângă proiectele mari care au fost demarate deja de către Consiliul Local şi de către primar ar mai fi proiecte pe linie de cultură. Mi-ar place să organizăm mai bine aceste evenimente, să fie promovate mai din timp, cetăţeanul să fie informat unde când şi ce se va întâmpla şi să încercăm să ne aplecăm puţin către cei tineri, să îi învăţăm istoria acestui burg şi istoria noastră ca şi ţară“, a arătat Mihai Cotei.
    Trimite prin e-mail