miercuri, 9 noiembrie 2016

Publicat la 11/09/2016 11:39:00 a.m. de Anonim

Adolescent din Mediaș, arestat preventiv după ce a furat o mașină și a provocat un accident



Un adolescent din Mediaș a furat o mașină din municipiul Sibiu, pe care a condus-o până în orașul Brezoi, acolo unde a provocat un accident.

Autor: Alex PÎNTEA

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul lunii octombrie, iar la începutul acestei săptămâni, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu l-au reținut pe acesta pentru furt de auto în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. „Polițiștii de la Investigații Criminale au stabilit faptul că, în noaptea de 25/26 octombrie, folosindu-se de cheia originală lăsată de partea vătămată în interior, bănuitul în vârstă de 15 ani, domiciliat în municipiul Mediaș, ar fi sustras dintr-o parcare situată în municipiul Sibiu un autoturism pe care, ulterior, l-ar fi condus până în localitatea Brezoi, județul Vâlcea, unde l-ar fi abandonat după ce l-ar fi avariat în urma coliziunii cu un parapet de beton“, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.
Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Ieri, băiatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În acest dosar, Judecătoria Sibiu a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, fiind emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.
    Trimite prin e-mail