miercuri, 5 octombrie 2016

Publicat la 10/05/2016 08:26:00 p.m. de Anonim

Vârstnicii, sărbătoriți la Copșa Mică



Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, a organizat o întrunire ocazionată de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Vinerea trecută, cele 20 de beneficiare ale Centrului de îngrijire la domiciliu au putut depăna amintiri într-un cadru intim.
Primarul Tudor Mihalache le-a dăruit doamnelor prezente câte un trandafir şi un cadou dulce, urându-le multă sănătate şi bucurii, iar vârstnicele au profitat de ocazia de a discuta cu el despre diverse probleme cetăţeneşti. Le-au mai fost alături şi un grup de elevi ai clasei a IV-a, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu“ Copşa Mică, care au pregatit un program artistic sub îndrumarea învăţătoarei Alina Coman. „Nu a lipsit de la întălnirea cu vârstnicele copşene echipajul SMURD Copşa Mică, care le-a făcut doamnelor prezente o serie de teste medicale (tensiune, glicemie, puls).
Sperăm că persoanele de vârsta a treia prezente s-au bucurat de micile surprize pe care șeful Serviciului Public de Asistență Socială, dl. Benko Sandor, împreună cu colegele şi cele patru îngrijitoare, le-au pregătit pentru ele. Le dorim tuturor persoanelor vârstinice din localitate multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și le mulțumim pentru implicarea în viața socială a orașului“, transmite Compartimentul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Copșa Mică. (A.L.)
    Trimite prin e-mail