miercuri, 19 octombrie 2016

Publicat la 10/19/2016 07:21:00 p.m. de Redacţie

Sportivii de la CS Romgaz, din nou pe podium



Clubul de tenis de masă Romgaz a obţinut rezultate foarte bune la Cupa României, competiţie adresată copiilor cu vârsta de 8-10 ani.

Aceasta s-a desfăşurat zilele trecute, în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş. Municipiul de pe Târnava Mare a fost reprezentat de patru sportivi ai Clubului Romgaz, iar trei dintre aceştia au reuşit să urce pe podium. Jucătorii pregătiţi de antrenorul Gheorghe Vaida au obţinut trei medalii, una de argint şi două de bronz, prin Beatrice Hila, respectiv Mara Moca şi Cristi Cîndea.
Un alt rezultat de excepţie a fost obţinut zilele trecute de către Andreea Dragoman, care reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului la Top 10 Europa, competiţie destinată junioarelor. Sportiva legitimată la clubul de tenis de masă Romgaz a încheiat concursul cu acelaşi număr de victorii ca şi ocupanta primului loc, iar diferenţa s-a făcut la setaveraj. Top 10 Europa s-a desfăşurat anul acesta la Praga. „A fost un concurs destul de greu, cu meciuri dificile, fiind cele mai bune zece jucătoare din Europa. Toate adversarele mele s-au pregătit foarte bine. Am avut emoţii, mai ales că înainte de această competiţie am fost accidentantă la mână, am fost şi în spital. Cele mai mari emoţii le-am avut, însă, la un meci cu o chinezoaică care m-a bătut la Campionatele Europene, dar până la urmă am reuşit să o înving“, a mărturisit Dragoman. (A.P.)
    Trimite prin e-mail