luni, 17 octombrie 2016

Publicat la 10/17/2016 09:07:00 p.m. de Anonim

Salina Turda va fi închisă in data de 20 octombrie 2016 (P)


Așa cum anunțam acum 10 zile, obiectivul turistic Salina Turda va fi închis în data de 20 octombrie 2016 pentru realizarea unei producții cinematografice.

Regizorul japonez Sion Sono va realiza o productie cinematografica ”Tokio Vampire Hotel” un serial fantasy despre rădăcinile vampirilor din Transilvania și întâlnirea lor cu vampirii din Japonia. În rolurile principale apar renumitele actrițe japoneze Kaho, Ami Tomite și Lorena Koto, alături de Cristi Rigman, unul dintre cei 10 actori selectați anul acesta în programul 10 pentru Film la TIFF.
Pe langă filmările din Salina Turda, preferată pentru interioarele spectaculoase, regizorul japonez Sion Sono, indragostit de Transilvania filmează si în alte cateva locații din Cluj și din Hunedoara. În total vor fi filmate 6 episoade cu secvențe din Salina Turda, beciurile Muzeului de Artă, fostul Hotel Continental, Piața Unirii, Piața Muzeului si Castelul Corvinilor.
Vă mulțumim pentru întelegere, iar pentru mai multe detalii despre film vă rugăm accesați http://tiff.ro/stiri/regizorul-japonez-sion-sono-filmeaza-un-fantasy-cu-vampiri-cluj-0 







    Trimite prin e-mail