luni, 17 octombrie 2016

Publicat la 10/17/2016 09:09:00 p.m. de Anonim

Explozie pe Arena Națională! Gaz Metan Mediaș bate Steaua și rămâne neînvinsă de cinci etape | FOTO

foto: István Bertalan
Chiar și în inferioritate numerică, Gaz Metan Mediaș a învins-o surprinzător pe Steaua București cu scorul de 1-0 (1-0), aseară, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Munteanu (26), cu o contribuție importantă din partea fundașului stelist Bogdan Mitrea, care a deviat decisiv șutul. Steaua a ratat un penalty prin Fernando Boldrin (54), care a șutat în bară, și nu a reușit să profite de superioritatea numerică de care a beneficiat după eliminarea lui Valentin Crețu (Gaz Metan), în min. 71.
Steaua a pierdut ambele meciuri din acest campionat pe teren propriu în fața unei formații din Ardeal (1-2 cu CFR Cluj, 0-1 cu Gaz Metan), potrivit Agerpres. În schimb, Gaz Metan e neînvinsă de cinci etape, în care a înregistrat trei victorii și două goluri.


FC Steaua București — Gaz Metan Mediaș 0-1 (0-1), „Arena Națională” — București 
A marcat: Alexandru Munteanu (26).
Fernando Boldrin (Steaua) a ratat un penalty în min. 54 (bară).
Cartonaș roșu: Valentin Crețu (Gaz Metan) – 71.
Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitri asistenți: Iulian Radu (București), Ionuț Marius Bobe (Videle); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Bogdan Buhuș (Bârlad) — LPF
    Trimite prin e-mail