joi, 15 septembrie 2016

Publicat la 9/15/2016 07:00:00 a.m. de Anonim

Rezultate onorabile pentru atleţii medieșeni la mondiale



Atleţii medieşeni Iulia Zudor şi Peter Herman au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, în Bulgaria, la Campionatul Mondial de alergare montană.

Iulia Zudor a concurat la categoria de 4.000 metri şi s-a clasat pe poziţia 23 la individual, în timp ce Peter Herman a alergat la 8.000 metri şi s-a clasat pe locul 32. România a avut cel mai tânăr lot din cadrul acestei competiţii şi a ocupat la echipe, locul 5 la 4.000 metri şi locul 6 la 8.000 metri.
„Concursul a fost foarte frumos, o atmosferă frumoasă. Am prins şi vreme bună şi am reuşit să vin cu echipa României pe locul 6. La 8.000 metri, acolo unde am alergat eu, au fost aproximativ 60 de participanţi”, a explicat Peter Herman. La rândul său, Iulia Zudor recunoaște că a fost o competiţie dificilă, dar se declară mulţumită de rezultatul pe care a reuşit să îl obţină. „A fost o cursă foarte grea, foarte dură. La echipe, am luat locul 5 mondial. Este un succes, ţelul nostru a fost să venim cât mai în faţă”, a arătat Iulia Zudor.  Pentru cei doi atleţi, urmează o perioadă scurtă de pauză, iar ulterior vor merge la Băile Felix, acolo unde se va desfăşura finala naţională a Campionatului de Cros. În funcţie de rezultatele obţinute la această competiţie, atleţii medieşeni pot obţine biletele de participare pentru Campionatele Balcanice şi Campionatele Europene de Cros. (A.P.)
    Trimite prin e-mail