sâmbătă, 10 septembrie 2016

Publicat la 9/10/2016 10:00:00 a.m. de Anonim

Liga I: Gaz Metan Mediaș - Pandurii 1-3; "Astăzi nu am meritat victoria", recunoaște Eric după PRIMA ÎNFRÂNGERE pe teren propriu


Pandurii Târgu Jiu a învins-o în deplasare pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-1 (2-1), aseară, în primul meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.


Gaz Metan a marcat prima, în minutul 21, când Llullaku a transformat un penalty. Pandurii a revenit grație dublei lui Țucudean (34, 43). Tot Țucudean a pasat decisiv la golul lui Mrzljak din al patrulea minut de prelungire, când oaspeții evoluau în zece oameni după eliminarea lui Pițian din minutul 77, pentru o intrare dură. "Prima repriză a fost destul de bună, am avut ocazii, am dat şi gol. Dar, apoi nu am mai avut atitudinea corectă şi s-a văzut asta în faţa unor jucători cu atâta experienţă. Nu trebuia să facem aşa ceva, să fim mai uniţi şi să profirăm de omul în plus. În 11 contra 10 trebuie să scoţi mingea în margine, dar noi am tot atacat pe centru. Pandurii au meritat această victorie", consideră Llullaku.
Gaz Metan, a cărei apărare a arătat multe slăbiciuni în acest meci, rămâne pe locul 8, cu 8 puncte, și va juca runda următoare în deplasare, cu Astra Giurgiu. "Am avut un meci slab. Am avut o zvâcnire la început, am dat impresia că putem stăpâni acest joc, dar am fost cu prea mulți jucători sub nivelul mingii. Aveam timp să revenim, am făcut două schimbări la pauză și trebuia să mai fac încă două. Dacă aveam șase schimbări la dispoziție, le foloseam pe toate șase. Am avut om în plus, dar dacă trebuie să dai centrări și tu nu reușești să dai o centrare bună la Liga 1... Am pierdut 3 puncte, n-am fost în stare să urcăm în plutonul din față, dar nu trebuie să facem din asta un capăt de țară. Ei au avut multe ocazii, am tot sperat că e un semn și o să revenim", a declarat tehnicianul Cristian Pustai, la Dolce Sport.
"Sunt supărat pentru că am început prima repriză bine. După ce s-a întors jocul am devenit mai stresaţi, Astăzi nu am meritat victoria, din cauza felului în care ne-am purtat pe teren. Chiar şi cu un om în plus pe teren, senzaţia noastră a fost că eram la egalitate numerică. Nu am ştiut să profităm. Avem timp o săptămână să corectăm toate greşelile şi să mergem la Astra să obţinem cel puţin un punct", a declarat Eric de Oliveira la Dolce Sport.
Pandurii, neînvinsă în deplasare în actualul sezon, a acumulat 12 puncte și se află provizoriu pe locul 3.

Azdren Llullaku a marcat singurul gol al partidei pentru Gaz Metan

CS Gaz Metan Mediaș - CS Pandurii Târgu Jiu 1-3 (1-2), Stadion "Gaz Metan" - Mediaș 
  • Au marcat: Azdren Llullaku (21 - penalty), respectiv George Țucudean (34, 43), Filip Mrzljak (90+4) 
  • Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (Bucureti), Andrei Constantinescu (București); arbitru de rezervă: Dan Grigore Botescu (București) 
  • Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Marian Ivan (Brașov) - LPF 
  • Cartonaș roșu: Andrei Pițian (Pandurii, 77)
    Trimite prin e-mail