miercuri, 7 septembrie 2016

Publicat la 9/07/2016 10:32:00 a.m. de Anonim

Liga Aleșilor Locali ALDE va avea loc pe 23 septembrie


Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) va organiza, pe 23 septembrie, Liga Aleșilor Locali, în care va fi prezentat programul de guvernare propus de această formațiune, a anunțat astăzi conducerea partidului. Formațiunea a câștigat patru primării din județul Sibiu la alegerile locale din iunie.


"Avem așteptări foarte mari de la Liga Aleșilor Locali, care va avea loc pe data de 23 septembrie, unde vom prezenta liniile principale ale programului de guvernare propus de ALDE", a afirmat astăzi, la finalul ședinței Delegației Permanente, copreședintele formațiunii, Daniel Constantin, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, la ședința de azi au fost prezenți președinții de consilii județene pe care ALDE îi susține și care au câteva observații referitoare la legea administrației publice locale, propunând ca aceasta să fie modificată.
La nivelul județului Sibiu, ALDE a câștigat alegerile locale în comunele Ațel, Roșia, Șura Mică și Turnu Roșu, primarii acestora fiind membri de drept ai Ligii Aleșilor Locali. De săptămâna trecută, organizația județeană ALDE Sibiu este senatorul Ion Ariton.
    Trimite prin e-mail