vineri, 29 iulie 2016

Publicat la 7/29/2016 06:05:00 p.m. de Anonim

Ovidiu Popa este noul director general al Meditur



Consiliul de Administraţie al transportatorului local SC Meditur SA a decis astăzi ca Ovidiu Popa să preia funcţia de director general al societăţii, pe o perioadă de interimat de până la 6 luni, până la organizarea unui concurs.

Ca urmare a demisiei fostului director, Dan Voinea, Consiliul de Administraţie al Meditur s-a întrunit astăzi într-o şedinţă extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi, care viza desemnarea unui director general interimar al societăţii. Ovidiu Popa are 51 de ani, este de profesie inginer mecanic şi are specializare pe managementul transportului, având totodată o experienţă de peste 20 de ani în cadrul societăţii medieşene BAT.
La începutul acestei săptămâni, operatorul de transport public de călători a rămas fără directorul general. Dan Voinea a decis să demisioneze din funcție, după ce a condus societatea Meditur în ultimii şapte ani, începând cu luna februarie 2009. Contactat telefonic de reporterul Monitorului de Mediaș, Voinea nu a dorit să comenteze decizia sa. (M.O.)
    Trimite prin e-mail