miercuri, 1 iunie 2016

Publicat la 6/01/2016 10:30:00 a.m. de Anonim

Cupa Salina Turda la Inot – editia 3, o editie de succes cu recorduri ale micilor inotatori (P)

La editia cu numarul 3 a Cupei Salina Turda care s-a desfasurat sambata si duminica, 28-29 mai 2016, la Bazinul de Inot Turda au participat un  numar de 278 de sportivi de la 15 cluburi de natatie.Festivitatea de deschidere a concursului a debutat cu defilarea cluburilor sportive participante in prezenta parintilor, antrenorilor, arbitrilor si a conducerii societatii reprezentata de  Presedintele Consiliului de Administratie – Corina Fagadar si Directorul General – Maria Simona Baciu.


În competitie au fost inscrise 15 cluburi sportive cu un efectiv de 278 sportivi: Aqua Club Suceava, C.S. Tibi Bistrita, H2O Tg. Mures, C.S.S. Tg. Mures, SCP Piata Neamt, SGH Gura Humorului, Viitorul Ludus, C.S. Ema Bistrita, APC Cluj Napoca, SWC Cluj Napoca, SWS Turda, C.S. Delfinii Turda, Salina Turda , ALB Alba Iulia, si C.S. Municipal Satu Mare.


Concursul de inot a avut parte de recorduri nationale si performante deosebite ale tinerilor participanti.


Surpriza acestei editii a fost MESZAROS BALAZS de la Clubul Sportiv H2O Tg. Mures,  care a reusit sa doboare  un record la proba de 100 m fluture 2003/baieti (01:03,67) si proba 100 m bras 2003/baieti (01:13,53), timpii inotati sunt sub recordul national, care in bazin scurt era la baieti 13 ani 100 m fluture 01:03,99 si la 100 m bras 01:13,54.

Festivitatea de premiere s-a desfasurat in prezenta domnului Primar Tudor Stefanie care a inmanat diplomele si medaliile celor care au reusit performanta de a se afla pe podium.


Parteneri si sponsori ai acestui eveniment au fost: KPA Clean, Sarea-n Bucare.


Conducerea Salinei Turda multumeste organizatorilor (arbitrii si antrenori), colegilor, partenerilor , sponsorilor si tuturor celor care prin activitatea lor au facut ca cel de-al treilea concurs de inot de talie nationala desfasurat la Turda sa fie unul de succes.


Prin organizarea unor astfel de concursuri, reusim sa asezam Turda pe harta sporturilor de performanta din Romania.  Rezultatele intregului concurs si o galerie foto, sunt pe site-ul societatii.

Simona Maria Baciu – director general


    Trimite prin e-mail