joi, 5 mai 2016

Publicat la 5/05/2016 08:56:00 a.m. de Redacţie

Concert cameral la „Casa Schuller“


Centrul Cultural „Casa Schuller“ va găzdui, mâine seară, un concert cameral susţinut de Andrei Kivu la violoncel și Verona Maier la pian.

În cadrul acestuia se vor prezenta lucrări de Zoltan Kodaly, Maurice Ravel, Franz Liszt, Johannes Brahms şi Claude Debussy.
Andrei Kivu este primul violoncelist român care a cântat integrala Suitelor de Bach într-un singur concert, în anul 2009, la Paris, fiind de asemenea invitat să cânte la Royal Festival Hall, Wiener Konzerthaus, Onassis Cultural Centre și la mari festivaluri internaționale.
Verona Maier este doctor în muzică, conferenţiar universitar la Universitatea Națională de Muzică, iar în paralel cu activitatea pedagogică, are o bogată activitate artistică, însumând numeroase concerte și recitaluri susținute în România și în toată Europa.
Concertul cameral de la Mediaș este organizat de către Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, în parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor Mediaş şi Biserica Evanghelică Sfânta Margareta. (A.P.)
    Trimite prin e-mail