joi, 28 aprilie 2016

Publicat la 4/28/2016 07:44:00 p.m. de Redacţie

Ziua Pământului, la Colegiul Tehnic „Mediensis“Colegiul Tehnic „Mediensis“ a organizat competiția „Ziua Pământului - concurs de arte plastice şi eseuri“.

Aceasta a ajuns la cea de-a patra ediţie şi a avut loc în ultima zi a programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun“. Concursul s-a desfășurat pe patru secțiuni - colaj/poster, pictură/grafică, eseuri și prezentări Power Point - şi s-a adresat elevilor de la școlile generale, din clasele a VII-a şi a VIII-a, respectiv elevilor de liceu din municipiul Mediaş şi localitățile limitrofe.
„În acest an, tema aleasă pentru concurs a fost «Copaci pentru planetă», iar motto-ul manifestării a fost «Doar după ce ultimul copac a fost doborât / Doar după ce ultimul râu a fost otrăvit / Doar după ce ultimul pește a fost prins / Doar atunci veți realiza că banii nu pot fi mâncaţi». Obiectivele specifice ale proiectului educațional cuprins în calendarul activităților extracuricculare județene a fost formarea unei concepţii sănătoase asupra vieţii, corespunzând realităţii imediate şi de perspectivă, stimularea creativității și a competitivității elevilor, dezvoltarea abilităților de comunicare interpersonală“, a precizat Corina Tănase, directorul colegiului medieșean. Parteneri în acest proiect educaţional au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Asociaţia Dianthus, societatea Eco-Sal şi Casa Gazelor Naturale din municipiul Mediaş. (A.P.)
    Trimite prin e-mail