joi, 3 martie 2016

Publicat la 3/03/2016 01:02:00 p.m. de Anonim

Zboruri din Sibiu către Spania, Italia și Germania


În urma lansării procedurii de selecție publică în vederea acordării de ajutor financiar pentru deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu, a fost depusă o ofertă pentru deschiderea de patru rute din cele șapte destinații de interes pentru comunitatea sibiană. 

Oferta pentru cele patru destinații vine din partea unui operator aerian care dorește dezvoltarea traficul aerian în țări precum Spania, Italia și Germania. 
Pe 25 februarie, conform mențiunilor din anunțul de participare, s-a procedat la deschiderea ofertelor depuse, urmând ca acestea să fie analizate, în vederea încadrării în condițiile solicitate prin caietul de sarcini. Ajutorul financiar pentru rutele noi este acordat în baza schemei de ajutor aprobată prin Decizia Comisiei Europene C(2013) 3095 final - Ajutor de stat SA.35908 - România - Ajutor la înființare pentru companiile aeriene cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Obiectul licitației îl constituie creșterea conexiunilor directe, respectiv deschiderea de destinații noi dintre județul Sibiu și o serie de destinații europene. (M.L.)
    Trimite prin e-mail