vineri, 11 martie 2016

Publicat la 3/11/2016 10:52:00 a.m. de Redacţie

Medieșenii care vor să devină antreprenori sunt invitați să facă primul pas spre „Declarația de Independență“


Antreprenorii din Mediaș și județul Sibiu, aflați la început de drum, își pot înscrie planul lor de afaceri până la 17 aprilie în concursul „Declarația de Independență“, organizat de Vitas România, şi pot câştiga 20.000 de lei nerambursabili pentru concretizarea ideilor şi pornirea afacerii.


Autor: Aurelian LUNGU

Vitas România a lansat în 16 februarie „Declarația de Independență - ediția a 2-a”, o campanie-concurs menită să sprijine întreprinzătorii aflați la început de drum, care prezintă un plan de afaceri și împărtășesc ideile lor ambițioase cu Vitas România.

Special pentru medieșeni

Tobimar Sancar SRL și Vitas IFN România organizează, în 24 martie, de la 16.00, la sediul Tobimar Sancar SRL din Mediaș, str. Mihai Eminescu, nr. 7, un eveniment dedicat antreprenorilor la început de drum din Mediaș, având ca focus sursele de finanțare pentru start-up-uri în stadii timpurii ale evoluției lor. Pe parcursul evenimentului, participanții vor afla informații cu privire la finanțări accesibile afacerii lor și despre concursul de planuri de afaceri „Declarația de Independență“ 2016, prezentare făcută de Mihaela Șchiopu, directorul sucursalei Vitas Sibiu, specialist în consultanță financiară. Cu o bogată experiență antreprenorială, Csifo Levente reprezintă SC Tobimar Sancar SRL, conduce o școală de șoferi și un magazin de papetărie și este client Vitas. „Găzduim acest eveniment și oferim șansa ca medieșenii să câștige o sumă nerambursabilă la început de drum oferită de Vitas România, eveniment în cadrul căruia participanții vor afla care sunt pașii pe care trebuie să ii parcurgă și cum se realizează un plan de afaceri. Încercăm să promovăm cultura antreprenorială, să îi determinăm pe tineri să facă un pas în față și, din fericire, constat că tot mai mulți tineri înțeleg oportunitățile și avantajele antreprenoriatului și încep să fie deschiși către activități independente“, a precizat Csifo Levente.

Înscrieri online

„Declaraţia de Independenţă” vine în sprijinul antreprenorilor din județul Sibiu - și nu numai - care au o idee, un plan de afaceri fezabil și realist, însă sursele de finanțare nu le sunt la îndemână. Prin concursul „Declaraţia de Independenţă”, Vitas România va asigura finanțarea nerambursabilă a celui mai bun proiect de afaceri primit. 
Înscrierea proiectelor se poate face direct pe site-ul Vitas IFN sau prin e-mail, la adresa concurs@vitasromania.ro.

Csifo Levente | om de afaceri: „Activitatea antreprenorială a început cu câțiva ani în urmă, am trecut prin toate etapele de antreprenoriat și pot împărtăși din experiența acumulată, de la poziția de start-up până la maturitatea unei afaceri cu toate nevoile, avantajele și dificultățile ei specifice. Pentru mine, planificarea afacerii este un proces continuu, niciodată nu te oprești, iar presiunea antreprenorială te face să acționezi, să ieși din rutină, să iei decizii rapide și întotdeauna asumate. Ceea ce m-a ajutat foarte mult în toți acești ani a fost deschiderea spre nou, atitudinea pozitivă, entuziasmul care nu m-a părăsit niciodată și faptul că în permanență am încercat să aduc un plus de valoare comunității prin parteneriatele încheiate cu școlile locale prin proiectul de educație rutieră «Să știi mai multe, să fii mai bun» și prin activitățile sociale întreprinse atât în numele companiei, cât și personal. Consider că o afacere, pe lângă faptul că trebuie să genereze profit, trebuie să genereze și o schimbare în comunitate și că un antreprenor de valoare se formează în timp, trecând prin toate etapele.“
    Trimite prin e-mail