vineri, 25 martie 2016

Publicat la 3/25/2016 02:06:00 p.m. de Redacţie

Liceenii de la „Roth“, la Târgul Internaţional de Universităţi


55 de elevi ai Liceului „St.L. Roth“ Mediaș, împreună cu un grup de profesori, au participat în 22 martie la Târgul Internațional de Universități RIUF desfășurat în Cluj Napoca, la Sala Polivalentă. 

Autor: Milu OLTEAN

Alături de alţi tineri din toată ţara, liceenii de la „Roth“, elevi din clasele a XI-a și a XII-a, au fost interesați de obținerea unor informații legate de studiul în străinătate şi au avut posibilitatea să discute direct cu reprezentanți ai peste 65 de universități și instituții de învățământ din Europa, Asia și America, pregătiţi de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.
La Târgul Internațional de Universități RIUF s-au aflat reprezentanţi ai celor mai apreciate universităţi din România, precum şi reprezentanţi ai unor instituţii de învăţământ bine plasate în topul european de profil, precum, University of Birmingham, University of Sheffield, Vrije Universiteit Brusel, University of Nottingham şi altele. Este pentru al şaselea an la rând în care profesori ai liceului medieşean „St.L. Roth“, împreună cu elevi ai şcolii, participă la Târgul Internaţional de Universităţi, eveniment considerat a fi o bună oportunitate oferită elevilor, pentru alegerea unei viitoare cariere.
    Trimite prin e-mail