miercuri, 17 februarie 2016

Publicat la 2/17/2016 08:00:00 a.m. de Redacţie

Literatură şi pictură la Biblioteca Municipală


Cristina Maria Fildan, membră a Asociației Artiștilor Plastici din București, expune la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth“.
Expoziţia cu tema „Esenţe tari în lucruri mici“ este una de pictură şi a fost vernisată sâmbăta trecută. Amfitrionul vernisajului a fost Vasile Popescu, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici filiala Mediaş. „Am fost întrebată de unde îmi vin ideile... m-am tot gândit și mi-am dat seama că Viața este Negustorul de idei“, a mărturisit Fildan.
Cu aceeaşi ocazie a avut loc și un recital de poezie susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, îndrumați de învăţătoarea Camelia Ciugudean. Expoziţia a făcut parte din proiectul „Literatură şi pictură”, al cărui scop este promovarea tinerilor talentaţi. În 2016 se împlinesc trei ani de zile de când la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth” este implementat acest proiect, care se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 8 și 80 de ani. Anul acesta sunt programate în cadrul proiectului cinci expoziții de desen, pictură și fotografie, trei lansări de carte, cinci proiecții de filme și atelierul de lectură adresat voluntarilor în fiecare lună. (A.P.)
    Trimite prin e-mail