marți, 9 februarie 2016

Publicat la 2/09/2016 12:40:00 p.m. de Anonim

Concert fado la Mediaş, de Ziua ÎndrăgostițilorMunicipiul de pe Târnava Mare va găzdui un concert deosebit, dedicat tuturor îndrăgostiților.

Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret organizează, în premieră, un spectacol de muzică fado susținut de către artistul portughez Ricardo Caria, cel care, anul trecut, şi-a lansat albumul de debut „Alma no Fado”. „Spectacolul conţine piese tradiţionale, într-un decor cu specific portughez, cu scopul de a crea o adevărată experienţă a culturii lusitane, având o amprentă proprie şi original. Acesta va fi cu siguranţă pe placul tuturor celor care vor alege să-l asculte pe renumitul Ricardo Caria, live, în data de 14 februarie, ora 18.00, la Sala Traube din Mediaş”, promite Gina Maria Toma, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.
Alături de Ricardo Caria, pe scena Sălii Traube se vor afla Luis Coelho la chitară portugheză, Marian Feraru la chitară, Adrian Chiriac bas, Gore Teodorescu - percuţie, Matyas Sandor la clape şi Marko Bugarin la acordeon şi mandolină. Pentru toţi cei care doresc să îl vadă şi să îl asculte live pe Ricardo Caria, biletele sunt disponibile deja şi se pot achiziţiona de la Sala Traube. (A.P.)
    Trimite prin e-mail