joi, 17 decembrie 2015

Publicat la 12/17/2015 10:00:00 p.m. de Redacţie

Proiect de suflet al liceenilor de la SNG

Şcoala Naţională de Gaz din municipiul Mediaş a derulat, în perioada 3-15 decembrie, cea de-a X-a ediţie a proiectului de voluntariat „Fratele meu mai mic învaţă la ţară”.
Proiectul este unul de anvergură şi a cuprins trei secţiuni. Astfel, secţiunea „Shoebox“ s-a desfăşurat în perioada 3-11 decembrie, apoi „Bazarul de Crăciun“ a avut loc în perioada 9-11 decembrie. În cadrul acestuia, au fost valorificare produse confecţionate de elevi. Cea de-a treia secţiune a fost un spectacol caritabil intitulat „Leru-i ler, Domn din cer”. Acesta a avut loc marţi după-amiază, la Sala Traube din municipiul de pe Târnava Mare. Alături de copiii liceului, au urcat pe scenă invitaţi speciali, corurile „Grupul Psaltic Sf. Andrei Şaguna“ din Sibiu şi Corul Preoţilor Ortodocşi al Protopopiatului Mediaş, „Gheorghe Şoima“.
Proiectul „Fratele meu mai mic învață la țară” este o tradiţie pentru Şcoala Naţională de Gaz şi se desfăşoară de un deceniu. Proiectul este unul caritabil şi este menit să vină în sprijinul elevilor din localitatea Zlagna. (A.P.)
    Trimite prin e-mail