miercuri, 12 august 2015

Publicat la 8/12/2015 03:45:00 p.m. de Anonim

Lucrări de modernizare pe drumul comunal Șeica Mare - Petiș


Consiliul Judeţean Sibiu continuă programul de modernizare a drumurilor comunale. Un alt drum a intrat, de astăzi, în reparațiile programate. Este vorba despre drumul comunal DC5, care face legătura între comuna Şeica Mare şi satul Petiş, cu o lungime totală de 11 km.

Potrivit planului de lucrări aprobat, pe toată lungimea drumului se va aplica tratament dublu bituminos. Valoarea totală estimată a lucrărilor depășește 1,2 milioane lei, bani alocaţi exclusiv din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu.
Specialiştii Consiliului Judeţean apreciază că lucrările se vor încheia la sfârşitul săptămânii viitoare. Circulaţia pe acest tronson de drum nu este închisă, însă se desfăşoară în condiţii de lucru, iar şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicatoarele rutiere şi să fie atenţi la semnalizările echipelor de muncitori. 
Lucrările pe DC5 fac parte din graficul aprobat pentru luna august care mai cuprinde plombări pe cinci drumuri judeţene, în valoare de aproape 100.000 de lei. Tot în această lună sunt alocaţi 50.000 de lei pentru întreţinerea drumului pietruit Apoldu de Jos – Amnaş, iar pe patru drumuri județene se aplică tratamente în valoare totală de 520.000 de lei. Covoare bituminoase se aştern pe alte patru drumuri judeţene, valoarea lucrărilor fiind de 1,8 milioane lei. În același timp, valoarea lucrărilor de întreţinere pentru nouă drumuri comunale depășește trei milioane de lei. (A.L.)
    Trimite prin e-mail