luni, 17 august 2015

Publicat la 8/17/2015 12:19:00 p.m. de Anonim

Bonurile câștigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei


Bonurile fiscale emise în data de 23 iulie, cu o valoare de 364 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 iulie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

Aceasta este prima etapă a extragerii și urmează ca, după centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă sunt mai mult de 100 care întrunesc datele extragerii, să fie organizată cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de bonuri câștigătoare.
'Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 16 august, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapa de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare', a precizat Ministerul Finanțelor Publice într-un comunicat.
Regulamentul a fost modificat după ce, la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de câștigători, iar premiul care a revenit fiecăruia a fost de doar 56 de lei.
Rezultatele extragerii de duminică vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române minimum 30 de zile.
'Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul MFP', precizează comunicatul ministerului.
În cazul realizării celei de a doua etape de selecție în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Și această extragere va fi realizată cu urnele Loteriei și va fi televizată, organizarea acesteia urmând să fie anunțată ulterior.
Pentru extragerea care a avut loc în data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători.
Pentru extragerea din data de 19 iulie, până la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor.
Ministerul Finanțelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finanțelor postat pe site-ul instituției.
Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

    Trimite prin e-mail