joi, 14 mai 2015

Publicat la 5/14/2015 11:00:00 a.m. de Anonim

Spectacol de lansare „A de la... Anii copilăriei”



Adela Deac Cristea, componentă a grupului medieșean de muzică folk „Motto“, îşi lansează astăzi un album dedicat copiilor.

Aceasta debutează discografic cu albumul „A de la... Anii copilăriei”, care include 14 cântece compuse pe versurile inspirate ale poetului bucovinean Sorin Poclitaru din cărțile ,,Un (H)umor pentru mintea copiilor” și „... Jumătate”. Muzica și interpretarea îi aparțin Adelei Deac Cristea, orchestrația fiind realizată de Vasile Mardare. Cântece precum „Şerveţelul”, „Purcelul”, „Broscuța Oac”, „Cățelul meu”, „Despre pisic”, „Ariciul”, „Ciorba”, ca și celelalte ce se regăsesc pe album, îi vor bucura pe cei mici, iar adulților le vor aminti cu drag de copilărie. Adela Deac Cristea este membru fondator al Asociației „Mediaș - Cetate Seculară” și organizator al Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Mediaș - Cetate Seculară”. „Albumul este dedicat copiilor și tuturor celor care poartă în suflet inocența copilăriei!” spune Adela Deac Cristea.
Albumul ,,A de la… Anii copilăriei” este o producție a casei de discuri F.A.I.R. din Gura Humorului, asociație culturală care a facut posibilă și apariția ultimelor albume ale lui Vasile Mardare, Adrian Beznă, Cristian Corcioveanu, Ștefania Iacob şi Cristian Buică. Spectacolul de lansare al albumului se va desfăşura în această după-amiază de la ora 16.00 la Sala Traube şi este organizat de către Asociaţia Culturală „Mediaş - Cetate Seculară”, cu sprijinul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş. Evenimentul se va bucura de participarea extraordinară a grădiniţelor „Dumbrava minunată”, „Bucuria copiilor”, „Piticot”, grădiniţa nr. 12, „Micul prinţ” şi „Rază de soare”, toate din municipiul Mediaş. (A.P.)
    Trimite prin e-mail