miercuri, 27 mai 2015

Publicat la 20:29:00 de

Ploaie de amenzi pentru șoferii vitezomaniAgenţii Biroului Poliţiei Rutiere Mediaş au acţionat pe tot parcursul săptămânii trecute pe linia vitezei excesive.

Bilanţul: oamenii legii au aplicat nu mai puţin de 154 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale. În două cazuri, conducătorii auto s-au ales cu permisele de conducere suspenedate după ce au depășit cu mai mult de 50 km/h limita maximă a vitezei admise. Unul dintre aceştia rula cu peste 110 km/h în localitatea Șaroșu pe Târnave, respectiv peste 140 km/h pe o porţiune din Drumul Național 14 unde limita maximă de viteză era de 90 km/h.
În total, în cadrul acţiunii de săptămâna trecută, poliţiştii rutieri au aplicat 218 sancţiuni contravenţionale şi au reținut în vederea suspendării opt permise de conducere, dintre care cinci pentru depășiri neregulamentare, două pentru viteză și unul pentru neacordarea de prioritate autoturismelor. La nivelul întregului judeţ, poliţiştii au aplicat săptămâna trecută 708 sancţiuni contravenţionale, în 16 dintre cazuri fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, întrucât conducătorul auto a depăşit limita de viteză admisă cu peste 50 km/h. (A.P.)
    Trimite prin e-mail