vineri, 2 mai 2014

Publicat la 5/02/2014 07:46:00 a.m. de Redacţie

Transylvania Horse Show, în week-end la Prod

foto: Cosmin POP
Concurenți și suporteri din 19 țări vor participa în acest weekend la Transylvania Horse Show, în satul Prod, comuna Hoghilag, într-un peisaj de vis, recomandat de ghidul „Lonely Planet“ printre primele locuri din lume unde să călărești ca turist.

Ajuns la cea de-a IV-a ediție, evenimentul aduce în România atât concurenți din străinătate, cât și oficiali ai lumii ecvestre internaționale, prezența lor garantând desfășurarea conform standardelor internaționale. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 9.00 și se va închide în jurul orelor 17.30.
Transylvania Horse Show găzduiește trei tipuri de competiții oficiale, Concurs Complet Internațional, Cupa României la Concurs Complet - categoria Novici - și Cupa Națiunilor pentru Studenți, completate zilnic de o serie de demonstrații și evenimente adiacente.
Medieșenii care nu vor ajunge anul acesta la Prod vor putea viziona pe TVR 1 transmisiuni în direct ale unora dintre cele mai spectaculoase probe. Televiziunea națională va transmite live sâmbătă, între orele 15.30 și 16.00, și duminică, între 15.30 și 17.00. Retrospectivele vor putea fi urmărite și la Telejurnal. (A. L.)


Citește mai mult:
    Trimite prin e-mail