joi, 3 aprilie 2014

Publicat la 4/03/2014 10:00:00 a.m. de Anonim

Unde mergem? (3-9 aprilie)

Recomandările Monitorului de Mediaş pentru petrecerea timpului liber.


  • Fotbal


Luni 7 aprilie – Stadion Gaz Metan, ora 18,30: Gaz Metan Mediaş – Pandurii Tg. Jiu, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I la fotbal (LIVE - DigiSport)

  • Baschet


Sâmbătă 5 aprilie – Sala „Constantin Jude“, ora 18: BC Timişoara - Gaz Metan Mediaş, în cadrul etapei a 26-a a Ligii Naţionale de baschet masculin 

  • Nicu Alifantis, la Traube


Iubitorii muzicii folk de cea mai bună calitate sunt chemaţi la reîntâlnirea cu Nicu Alifantis, astăzi, 3 aprilie, de la ora 19, la Sala Traube. Celebrul artist a pus Mediaşul pe harta turneului de promovare a celui mai nou album al său, intitulat Mozaic. Ca urmare, vine să cânte şi să încâte un public avizat şi avid de folk. Preţ bilet: 50 lei.

  • „Carmen“, de Bizet


Spectacol extraordinar de teatru şi muzică! Vienna Opera Company şi Pygmalion Theater Wien aduc pe scena Sălii Traube din Mediaş, luni 7 aprilie, de la ora 19, spectacolul „Carmen" de Bizet, un regal de teatru şi muzică, avându-le în distribuţie pe celebra soprană Catarina Coresi Lal şi pianista Henrietta Varady.

  • Întâlnire cu Unguru Bulan


Joben Club and Lounge (str. Hermann Oberth nr. 41) ne propune o seară plină cu hohote de râs. Vineri, 4 aprilie, de la orele 20, îi are ca invitaţi pe celebrii matinali de la Kiss FM, Frăţică, Guşteru, Coptilu şi Unguru Bulan, în cadrului unui live comedy show care se anunţă de pe acum incendiar. Preţ bilete: 20 lei. Rezervări la telefon 0756-635.213

  • Primăvara, la Muzeul Municipal


Muzeul Municipal Mediaş, din strada Mihai Viteazu, nr. 46, ne aşteaptă să-i trecem pragul pentru a viziona expoziţia de desen şi culoare ,,Armonie de primăvară". Tot aici, până la sfârşitul acestei luni putem admira şi cele 50 de picturi semnate de artista Rodica Pungea din Aiud, reunite sub titlul „Simfonie de Primăvară“.
    Trimite prin e-mail