joi, 10 aprilie 2014

Publicat la 4/10/2014 08:20:00 p.m. de Anonim

Unde mergem? (10-16 aprilie)

Recomandările Monitorului de Mediaş pentru petrecerea timpului liber.


Fotbal

Sâmbătă 12 aprilie – Stadion „Ilie Oană“ Ploieşti, ora 19: Petrolul Ploieşti - Gaz Metan Mediaş, în cadrul etapei a 27-a a Ligii I la fotbal (LIVE – DigiSport1)

Teatru de păpuşi

Picii medieşeni sunt invitaţi la teatru de păpuşi. Vineri 11 aprilie, de la orele 10 şi 11,30, la Sala Traube este programat spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", după Ion Creangă, un eveniment propus de Teatrul PUCK Cluj Napoca şi Direcţia municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Spectacol de folclor religios

Duminică 13 aprilie, de la orele 18.00, la Sala Traube are loc un spectacol extraordinar de folclor religios intitulat „Hristos a înviat!”. Grupul cameral - instrumental „Cantores” va acompania soliştii Mariana Anghel şi Ionuţ Fulea, la care se va alătura Grupul Psaltic „Anghelos”. Între reprizele de interpretare vocală şi instrumentală, invitatul special al acestui spectacol, actriţa Maria Ploae, va recita Psalmi. Biletele se găsesc la Sala Traube, preţul unui bilet fiind de 20 lei.

Seară Cultural Duhovnicească

Duminică 13 aprilie, de la orele 16, suntem invitaţi la sediul Asociaţiilor Filantropia „Buna Vestire“ şi „Muntele Athos – Schitul Prodromul“, de pe strada Virgil Madgearu, unde are loc o seară Cultural-Duhovnicească, prilejuită de Duminica Floriilor. Tema de suflet a întâlnirii este „De Florii, în căutarea identităţii noastre“, susţinută de Prof. Dr. Corneliu Bucur din Sibiu. De asemenea, Grupul de femei şi bărbaţi „Lumină Lină“ din Alma Dumbrăveni ne vor încânta cu minunate pricezne, într-un cadru îmbogăţit cu desene ale preşcolarilor de la grădiniţa „Bucuria Copiilor“. 

Primăvara, la Muzeul Municipal

Muzeul Municipal Mediaş, din strada Mihai Viteazu, nr. 46, ne aşteaptă să-i trecem pragul pentru a viziona expoziţia de desen şi culoare ,,Armonie de primăvară". Tot aici, până la sfârşitul acestei luni putem admira şi cele 50 de picturi semnate de artista Rodica Pungea din Aiud, reunite sub titlul „Simfonie de Primăvară“.
    Trimite prin e-mail